Keklikdere İlkokulu
KEKLİKDERE MAH. KEKLİKDERE KÜME EVLERİ NO 89 SİLVAN / DİYARBAKIR

VİZYON

Yönetici, öğretmen, öğrenci ve velilerimizin okul çalışmalarında herkesin payının eşit olduğuna ve üyeleri olduğu kurumun hissedarları olmakla gurur duydukları bir okul olmak...

MİSYON

Okulumuza gelen her öğrenci, sorunlarını kendi kendine çözmeyi öğrenen, kendine güvenen, araştırıcı, sevgiyi kendine hedef seçen, yetenekleri doğrultusunda kendini geliştiren bireyler olarak yetiştirmek misyonumuz olacaktır.Türk Milli Eğitimi’nin amaçları doğrultusunda geleceğin büyüklerini yetiştirmek için, kaliteyi artırarak; 1-Ezberci değil anlayarak öğrenen, 2-Davranışlarının sorumluluğunu bilen, 3-Çevreye sahip çıkan ve çevre bilinci olan, 4-Sosyal yardımlaşma duygusu güçlü, 5-Dürüstlük ve şeffaflılıkla birlikte, güven veren, 6-Okulumuzdaki eğitim ortamlarını öğretime uygun hale getiren, 7-Başarısızlıklarının nedenlerini tespit eden, 8-Sorunlara çözüm üreten, 9-BEN değil BİZ diyen öğrenciler yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :normal öğretim

normal öğretim

soba

Uydu İnternet (VSAT)

İle Uzaklığı: 104km İlçeye Uzaklığı: 18km Rakım: 1150m

Yerleşim Yeri Bilgisi

Diyarbakır İli Silvan ilçesine bağlı Keklikdere Köyüdür. Okul adını Köye ismini veren Keklikdere den almıştır. Köyde toplam 73 hane vardır ve köyün nüfusu 559 kişidir. Şuan Keklikdere Köyünde taşımalı eğitimde dahil 200 yakın öğrencisi vardır.